Lähetä viesti hyökkääjille

[Päivitetty 13.9.2023]

Venäjän vetäytyminen Ukrainan maaperältä rauhanomaisesti ei tällä hetkellä näytä lainkaan todennäköiseltä. Alueensa puolustajina ukrainalaiset tarvitsevat kaiken mahdollisen tuen oikeutetulle taistelulleen. Tämän sodan voi – ja täytyy – voittaa vain Ukraina. Ja me voimme auttaa heitä siinä – myös taloudellisesti. Mikäli haluat tukea Ukrainan puolustusvoimia, voit tehdä sen nimettömästi Ukrainan keskuspankin tilille. Mikäli haluat tehdä saman ja kertoa samalla mielipiteesi maailmalle – meillä on sinulle vaihtoehto.

SignMyRocket on palvelu, jossa kuka tahansa voi lähettää terveisensä hyökkääjille, hankkimalla omistuskirjoituksen erinäisten ammustarvikkeiden kylkeen kirjoitettuna. Hinnat alkavat USD 200 eli noin 185 EUR. Palvelu on englanninkielinen. Pääset siihen alla olevaa painiketta painamalla.

Huom! Palvelu on Omrin tietojen mukaan tällä hetkellä pahasti hidastunut, eikä palveluntarjoaja ole useista yhteydenotoista huolimatta tarjonnut yhdistyksellemme vastausta, mikä on syy siihen – tai milloin palvelun toimitusajat palautuvat ehtojensa mukaisiksi.

Kuvia suomalaisista ja/tai suomenkielisistä viesteistä voitte lähettää painamalla alla olevaa painiketta. Painike vie Yhteydenottolomakkeelle, jonne kuvan voitte jättää liitteenä.

Lähetettyjen viestien galleriaan pääsette tutustumaan, painamalla alla olevaa painiketta.

Paluu pääsivulle.