Oikeudelliset huomautukset

[Versio 1.0.5 – Päivitetty 26.6.2023]


Omri ry:n (Y= 3291351-7) hallinnoimien verkkosivujen (https://www.proukraina.fi/) sisältö on tekijänoikeudellisesti suojattu ja kaikki oikeudet siihen pidätetään.

Sivuille voi vapaasti tehdä linkityksiä muilta verkkosivuilta. Omri ry:n verkkosivujen tekstien käyttö muissa yhteyksissä on sallittua, kunhan lähde on mainittu. Verkkosivujen graafisen sisällön käyttöön on aina kysyttävä Omri ry:n kirjallinen lupa.

Kaikki näillä verkkosivuilla käytetyt yritysten ja tuotteiden nimet ja logot on tarkoitettu ainoastaan yritysten ja tuotteiden tunnistamiseen. Kaikki logot, tavaramerkit ja rekisteröidyt tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

Omri ry ei vastaa näillä sivuilla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta, virheettömyydestä eikä ajantasaisuudesta. Omri ry ei ota vastuuta sivuilla esiteltyjen toimijoiden toimista.

Sivuston verkkopalveluista vastaava henkilö on Omri ry:n toiminnanjohtaja Tapio Warén (tapio.waren@proukraina.fi).


Omri ry pidättää itsellään oikeuden lahjoittaa eteenpäin, vaihtaa, myydä tai hävittää lahjoituksena saatuja tuotteita, jotka eivät vastaanottajien tarpeen; tuotteen puhtauden, laadun, ehjyyden, käyttökelpoisuuden, koon; vuodenajan tai muun olosuhteen vuoksi ole soveltuvia lähetettäväksi Ukrainaan tai joiden lähettäminen sinne – tuotteen arvioidun arvon perusteella – ei olisi taloudellisesti kannattavaa.

Paluu pääsivulle.