Osta Ukraina kannatustuote

[Päivitetty 18.3.2023]


Yksi varteenotettava avustusmuoto on Ukrainan hyväksi myytävät kannatus- tai tukituotteet. Näillä tarkoitamme tässä yhteydessä tuotetta (tai palvelua), jonka koko tuotto menee lyhentämättömänä po. hyväntekeväisyyteen – ei esimerkiksi kaupallisia tuotteita, joissa on Ukraina-aiheinen teema. Molemmat tavat toki osoittavat julki solidaarisuutta Ukrainalle, mutta vain ensiksi mainitussa esimerkissä myös tuotteen myynnistä saatava rahallinen hyöty suuntautuu Ukrainan ja/tai ukrainalaisten hyväksi. Kannatustuotteet ovat tyypillisesti valmistusmäärältään pieniä, käsityönä valmistettuja tuotteita, joita valmistavat pienyritykset muun toimintansa ohella.

Huom! Omri ry ei vastaa muiden kannatustuotteita myyvien tahojen toiminnasta, eikä se näin ollen voi varmistaa tuotteiden tuoton tosiasiallista ohjautumista Ukrainan / ukrainalaisten hyväksi.

Rantatuoleja & päivänvarjoja. Kuva: Omri ry

Alla luettelo tiedossamme olevista kannatustuotteiden valmistajista / jakelijoista sekä heidän tuotteistaan:


Jos tiedossasi on joku yllä olevalta listalta puuttuva taho tai olet itse kannatustuotteiden valmista, ota yhteyttä meihin Yhteydenottolomakkeen kautta, jotta voimme varmistaa listalle pääsyn edellytyksenä olevien kriteerien täyttymisen.

Paluu pääsivulle.