Osta Ukraina kannatustuote

[Päivitetty 23.6.2024]


Yksi varteenotettava avustusmuoto on Ukrainan hyväksi myytävät kannatus- tai tukituotteet. Näillä tarkoitamme tässä yhteydessä tuotetta (tai palvelua), jonka koko tuotto menee lyhentämättömänä po. hyväntekeväisyyteen – ei esimerkiksi kaupallisia tuotteita, joissa on Ukraina-aiheinen teema. Molemmat tavat toki osoittavat julki solidaarisuutta Ukrainalle, mutta vain ensiksi mainitussa esimerkissä myös tuotteen myynnistä saatava rahallinen hyöty suuntautuu Ukrainan ja/tai ukrainalaisten hyväksi. Kannatustuotteet ovat tyypillisesti valmistusmäärältään pieniä, käsityönä valmistettuja tuotteita, joita valmistavat pienyritykset / valmistuttavat yhdistykset muun toimintansa ohella.

Huom! Omri ry ei vastaa muiden kannatustuotteita myyvien tahojen toiminnasta, eikä se näin ollen voi varmistaa tuotteiden tuoton tosiasiallista ohjautumista Ukrainan / ukrainalaisten hyväksi.

Rantatuoleja & päivänvarjoja. Kuva: Omri ry

Alla luettelo tiedossamme olevista kannatustuotteiden valmistajista / jakelijoista sekä heidän tuotteistaan:Jos haluat sekä nauttia ukrainalaisen keittiön herkullisista mauista, tukea Ukrainan kärsivää taloutta, että työllistää ukrainalaisia Suomessa – ehdotamme käyntiä ostoksilla Sopilka-kaupassa, Malmilla.

Jos tiedossasi on jokin yllä olevalta listalta puuttuva taho tai olet itse kannatustuotteiden valmista, ota yhteyttä meihin Yhteydenottolomakkeen kautta, jotta voimme varmistaa listalle pääsyn edellytyksenä olevien kriteerien täyttymisen.

Paluu pääsivulle.