Tietoa Pro Ukraina – kaupasta

[Päivitetty 18.3.2023]

Tervetuloa Pro Ukraina -sivuston verkkokauppaan!

Osa Euromaidan protestien uhreja kunnioittavasta seinämaalauksesta Kiovassa. Kuva: Omri ry

Kaupasta löydät kahdenlaisia tuotteita:

  • Ukraina-tuotteet ovat verkkokauppamme ensisijaisia tuotteita, joita myymme ainoastaan Ukrainaan toimitettaviksi. Näitä tuotteita et voi siis tilata haluamaasi osoitteeseen. Tuotteiden tarkoitus on lievittää siviilien ahdinkoa sekä mahdollistaa maanpuolustajien toiminta. Tästä syystä ne kaikki liittyvät joko lämmön, valon, sähkön tai puhtaan juomaveden tuottoon tai säilyttämiseen, taikka ovat avuksi Ukrainaa puolustaville sotilaille. Tulemme lisäämään uusia tuotteita sitä mukaan, kun saamme sovittua tukkureiden / maahantuojien kanssa niiden toimituksista. Nämä tuotteet tunnistat ”Toimitus VAIN Ukrainaan !” -tekstistä, tuotteen nimen perässä. Näillä tuotteille ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.
  • Tukituotteet ovat toissijaisia tuotteita, joita myymme kattaaksemme toimintamme kannalta välttämättömiä kuluja. Tällaisia kuluja ovat mm. polttoaine-, puhelin- ja muut vastaavat kulut, jotka mahdollistavat lahjoitustavaroiden vastaanoton ja kuljettamisen Ukrainaan. Tällä hetkellä näitä tuotteita ovat ainoastaan autotarrat sekä pinssit. Käytämme näiden tuotteiden myyntihinnan (ei siis pelkkää tuottoa) kokonaisuudessaan Ukrainan hyväksi! Näillä tuotteilla on normaali 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautuksen tulee tällöin tapahtua asiakkaan toimesta ja kustannuksella.

Halutessasi vaihtaa tai palauttaa tukituotteen, voit ottaa yhteyden meihin joko yhteydenottolomakkeemme kautta tai laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen info@omri.fi otsakkeella ”Tuotteen vaihto” tai ”Tuotteen palautus.”

Verkkokauppamme toimitusehdot löydät täältä.

Usein kysytyt kysymykset verkkokauppaamme liittyen löydät täältä.

Koska jokainen voi tehdä jotain. Kuva: Omri ry

Paluu pääsivulle.